Mini Reportofon Configurabil 8GB | cu Activare Vocala | 568 de Ore | 1536 Kbps

REPSAM08

Nou

✓ Cel mai mic reportofon inteligent doar 27x22x8mm  
✓ Memorie interna 8GB si autonomie 18 ore 
✓ Procesor DSP pentru eliminare zgomote de fundal   
✓ Functie de activare vocala activabila/dezactivabila  
✓ Sunet UltraClear – 15 metri (similar cu reportofoanele Edic Rusia)

809,00 RON

Fisa de date

Capacitate de Stocare8 GB
Autonomieintre 15 h - 20 h
Dimensiuni exterioare27x22x8 mm
Greutate9 Grame
Inregistrare in timp ce se reincarca acumulatorulDa
Led indicator pe functia inregistrareNu (Complet Discret !)
Format inregistrare audio.WAV
Rata de inregistrare selectabilaDA

Mai multe informații

Reportofonul inteligent SAM08
 
Mini modul de reportofon profesional complet configurabil, manufacturat, cu care se poate inregistra audio FOARTE CLAR tot ceea ce se discuta in raza lui de actiune (pana la 15 metri).
Dimensiunile si greutatea minireportofonului reprezinta un mare avantaj, deoarece ii asigura discretia atat de necesara.  Doar 9 grame si 27x22x8 mm volum, vor face reportofonul SAM08 extrem de usor de ascuns si plasat.
(tehnologie comparabila cu reportofoanele EDIC Rusia) Memoria interna de care dispune reportofonul este de 8GB si poate stoca intre 12 si 568 de ore de inregistrari (in functie de calitate).4 Calitati Audio Setabile 
 
Acest reportofon inregistreaza audio discret pe 4 calitati setabile 32kbps /192kbps /512 kbps / 1536 kbps .
In functie de modul ales poate inregistra la o calitate audio normala 32 Kbps, 568 de ore sau poate inregistra pe modul Ultra Clear HD de 48 ori mai clar - 1536Kbps, timp de 12 ore cu o singura incarcare a acumulatorului (calitatile intermediare asigura autonomii de 192kbps-93 ore, 512 kbps -35 ore) Un mare plus al acestui  dispozitiv inteligent este faptul ca are procesor acustic DSP pentru reducerea zgomotelor de fundal.
Inregistrarile Clear HD la calitate 1536 Kbps va permit sa monitorizati audio chiar si spatii foarte mari si sa inregistrati chiar si discutiile in soapta (sau care au loc la distanta mare fata de microfon)
 

Functie de activare vocala
 
Suplimentar reportofonul SAM08 are functia de activare vocala setabila (poate fi activata /dezactivata) acest lucru permite efectuarea de inregistrari,  doar atunci cand se vorbeste, momentele de liniste totala fiind automat sterse.
Aceasta functie este activabila sau dezactivabila in functie de necesitati . Pe memoria mini reportofonului SAM08 se va inregistra DOAR atunci cand se vorbeste, perioadele de liniste ( in care nu se vorbeste deloc ) fiind automat sterse, pentru a economisi memorie  si pentru ca ascultarea inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. Simplu ,ascultati doar atunci cand s-a vorbit ceva in incaperea in care este amplasat reportofonul SAM08.Autonomie 18 ore
 
Un avantaj foarte mare al acestui minireportofon este autonomia sporita. Acesta poate ramane in inregistrare timp de 18 ore, desi dimensiunile acumualatorului sunt si ele foarte reduse. Deasemenea inaintea descarcarii acumulatorului toate inregistrarile sunt salvate automat.
O alta caracteristica unica a acestui dispozitiv este incarcarea bateriei simultan cu realizarea de inregistrari. Utilizarea minireportofonului SAM08 este foarte facila, nu necesita cunostinte avansate, el fiind actionat doar din 2 butoane.
 

Parolarea inregistrarilor

Accesul la memoria interna a reportofonului poate fi restrictionat printr-o parola alcatuita din 4 caractere. Acesta functie unica va conferi acces la fisierele inregistrate doar proprietarului acestui dispozitiv. In acest fel s-a rezolvat orice problema aparuta in cazul in care acest reportofon ar fi gasit de cine nu trebuie. Descarcarea inregistrarilor se face prin conectarea modulului la USB-ul oricarui  computer  cu cablul inclus in colet, dupa introducerea parolei daca aceasta a fost setata. Toate fisierele sunt in format .wav , pot fi salvate in computer si ascultate foarte usor cu orice player audio (recomandat VLC Player), indiferent de sistemul de operare utilizat.

 
Coletul contine :

  • -Modul reportofon profesional configurabil SAM08
  • -Manualul de utilizare in limba romana
  • -Certificat de garantie

*Parametrii pot varia in functie de mediul de functionare obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator .
ATENTIE!

Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra! 
Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!
Nu le folositi in scopuri ilegale!
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!
Garantie 12  luni .