Modul reportofon cu autonomie 18zile - memorie 4gb -74 de ore de inregistrari

REPBLACKBOX74AV

Nou

✓ Memoria de 4GB integrata - suficienta pentru 74 de ore inregistrari audio
✓ Mic, discret si usor de utilizat – un singur buton on/off  
✓ Inregistrare la detectia de sunete cu senzor de activare vocala automata   
✓ Acumulator reincarcabil pentru 18 zile de inregistrari   
✓ Capteaza sunetele de la o distanta de pana la 8 -10 metri

630,00 RON

Fisa de date

Capacitate de Stocare4 GB
Autonomiepeste 10 zile
Activare VocalaDa
Dimensiuni exterioare8cmx4,5cmx0,8 cm
Greutate42 grame
Inregistrare in timp ce se reincarca acumulatorulDa
Acumulator reincarcabil Lithium-ionDA
Capacitate inregistrari74 Ore
Led indicator pe functia inregistrareDa
Format inregistrare audioWAV
Rata de inregistrare selectabilaNU

Mai multe informații

Modul pentru inregistrare ambientala a 74 de ore de inregistrari (condensate, activate doar la sunete cu pauze sterse automat) - 18 zile de autonomie!

Memorie integrata
Memoria de 4GB integrata in reportofonul profesional este suficienta pentru 74 de ore inregistrari audio toate declansate doar la detectarea de sunete. Daca, de exemplu, se vorbeste cumulat in jurul modulului doar 4 ore pe zi, veti avea un istoric de 19 zile a discutiilor avute in respectiva incapere.
Avand dimensiuni atat de mici el poate fi foarte usor de ascuns in orice masina, oriunde acasa sau la biroul dumneavoastra!

Senzor de detectie vocala
Gratie functiei de detectie vocalareportofonul R74VA4GB va inregistra DOAR daca detecteaza sunete in raza lui de actiune. Pe memoria mini reportofonului R74VA4GB se va inregistra doar atunci cand se vorbeste, perioadele de liniste (in care nu se vorbeste deloc) fiind automat eliminate, pentru a economisi memorie, si pentru ca ascultarea inregistrarilor sa fie mult mai facila si comoda. Ascultati doar atunci cand s-a vorbit ceva in incaperea in care este amplasat modulul BLACKBOX74AV. Cea mai facila metoda de a asculta inregistrari!

Autonomie baterie remarcabila
Reportofonul cu detectie vocala R74VA4GB are incorporat un acumulator reincarcabil Lithyum de 3200 de mAh, ce ofera o autonomie de 18 zile(autonomie colosala). Reincarcarea se realizeaza la USB-ul computerului sau la priza, pe o perioada de 24 de ore.

Accesarea si redarea inregistrarilor
Descarcarea celor 74 de ore de inregistrari comprimate (din care au fost sterse automat perioadele de liniste totala) se face prin conectarea modulului la USB-ul unui computer. Toate inregistrarile sunt in format .wav si pot fi ascultate cu orice player(program de ascultat muzica) la orice computer indiferent de sistemul de operare.

Raza de acoperire
Reportofonul R74VA4GB poate inregistra clar tot ceea ce se vorbeste in jurul lui pe o raza de 8 metri, deci este mai mult decat suficient pentru incaperi de 35-40 de metri patrati si poate fi ascuns oriunde fara sa fie afectata calitatea inregistrarilor.

Extraoptiuni disponibile :
Extraoptiunea 1: Se poate opta pentru acumulator de putere dubla 6400 mAh, caz in care autonomia ajunge la 36 de zile iar grosimea dispozitivului creste cu doar 3 mm. Pret 199 lei!
Extraoptiunea 2: Microfon extern prelungit X-tend - microfonul propriu-zis (adica partea care preia sunetele) este de tip X-tend ceea ce inseamna ca este prelungit de restul modulului cu un fir subtire, rezistent, dublu ecrant lung de 100 cm. Acest tip de microfon va permite, de exemplu, sa pozitionati in portbagajul masinii modulul si microfonul x-tend sa il scoateti discret printre banchete(are o raza de doar 2 mm – extrem de mic si de discret). Sau poate fi usor ascuns dupa dulap, lasand spre exterior doar partea x-tend a microfonului pentru o ascultare mai clara, practic este microfonul cel mai usor de ascuns sau de mascat. Pret 149 lei !

Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale.
*Parametrii pot varia in functie de mediul de functionare obstacole, temperatura, umiditate, incarcare acumulator).

ATENTIE!
Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia.
Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra!
Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!
Nu le folositi in scopuri ilegale!
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!

Coletul contine :
-Modul reportofon profesional BLACKBOX74AV
-Manualul de utilizare in limba romana
-Certificat de garantie