Modul reportofon cu microfon x-tend 2mm - 4gb memorie - 279 ore stocare

REPMODREC279X-TEND

Nou

✓ Modul reportofon profesional : 25 de ore autonomie
✓ Memorie interna 4Gb suficienta pentru 279 de ore de inregistrari
✓ Sunet UltraClear setabil de la 32Kbps la 384Kbps
✓ Microfon X-tend 2mm omnidirectional  
✓ Sunet foarte clar preluat si de la 8-12 m distanta

525,00 RON

Fisa de date

Capacitate de Stocare4 GB
Autonomieintre 20 h - 26 h
Activare VocalaNu
Dimensiuni exterioare0,4 x1,3 x4,4 cm
Inregistrare in timp ce se reincarca acumulatorulNu
Acumulator reincarcabil Lithium-ionDA
Capacitate inregistrari279 Ore
Led indicator pe functia inregistrareDa
Format inregistrare audioWAV
Rata de inregistrare selectabilaDA

Mai multe informații

Unul din cele mai mici si mai performante mini reportofoane MODREC279X-TEND cu capacitate de stocare 279 de ore si autonomie 25 de ore. EXTREM DE USOR DE ASCUNS – doar 2mm raza !!!

Model aparut in aprilie 2015, continuu imbunatatit si miniatuarizat ( raport optim calitate/pret/dimensiuni  ) pentru un mini modul cu inregistrare continua 279 de ore. Un martor discret si de incredere pentru inregistrare audio ambientala discreta !

Microfonul propriu-zis (partea care preia,analizeaza si capteaza sunetele ) este de tip X-tend ceea ce inseamna ca este prelungit de restul modulului cu un fir subtire,dublu ecranat,rezistent lung de 100 cm. Acest tip de minimicrofon va permite, de exemplu, sa pozitionati in portbagajul masinii modulul de reportofon si microfonul X-tend sa il scoateti discret printre banchete (are o raza de doar 2 mm – extrem de mic si de discret ) . Sau poate fi usor ascuns pe sub haine ,lasand spre exterior doar partea X-tend a microfonului pentru o inregistrare clara .

Extrem de utila si importanta este functia de datare a inregistrarilor facute de modulul reportofon. Fisierele vor contine in denumire data si ora la care au fost efectuate, usurandu-va mult actiunea de ascultare a inregistrarilor .

Mini reportofonul MODREC279X-TEND camuflat in modul are doua modalitati de inregistrare, sau doua functii distincte. Una prin care inregistreaza la claritate HD sporita ( super calitate - pentru discutii in soapta  sau pentru o distanta mare fata de emitent - incaperi mari ,ori pentru inregistrari ce trebuie prelucrate cu softuri de specialitate pentru eliminarea zgomotelor de fond sau ascultarea sunetelor doar de pe o anumita frecventa -  24 de ore de inregistrari ), si o a doua functie, prin care se opteaza pentru o autonomie indelungata, in cazul inregistrarii unor discutii la o intensitate normala, specifica  vocii umane ( 279 de ore de inregistrari ).

Activarea modulului  reportofon , adica inregistrarea audio propriu zisa se porneste discret dintr-un mic buton amplasat foarte discret pe o laterala. Extrem de usor de utilizat !

Utilizare reportofon ambiental MODREC279X-TEND :

  1. Se incarca la usb-ul computerului in doar 4 ore inainte de fiecare utilizare ;
  2. Se porneste inregistrarea dintr-un comutator lateral foarte discret si timp de 25 ore inregistreaza continuu ;
  3. Se plaseaza si se ascunde in locul dorit pentru supraveghere ;
  4. Se recupereaza pentru a asculta inregistrarile cu ajutorul unui pc sau laptop fara a fi nevoie de un program special (se asculta cu orice player de muzica sau filme) .

Modulul reportofon MODREC279X-TEND  are dimensiunile minime pentru un reportofon : doar  1,3  pe 4,4  cm si grosime de doar 4 mm iar pe memoria interna incorporata de 4 Gb se sticheaza 279 de ore de inregistrari. Microfonul X-TEND are o raza de doar 2 mm .

Acumulatorul reincarcabil incorporat  in modulul profesional permite GARANTAT  25 de ore de inregistrari (cu o singura incarcare a acumulatorului ) si este optimizat pentru minim 400 de cicluri complete de incarcare/descarcare .

ATENTIE!

Cumparand acest produs va dati acordul fata de prevederile legale ale utilizarii acestuia.
Raspunderea pentru scopul sau modalitatea de utilizare este in totalitate a dumneavoastra! 
Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate!
Nu le folositi in scopuri ilegale!
Informati persoana ce urmeaza a fi monitorizata asupra acestui fapt si cereti-i acceptul!